Канго джъмпс

← Назад към страницата с тренировки

Канго Джъмпс е най-добрият начин да се отървем бързо от излишните килограми, да премахнем стреса от ежедневието, да оформим стройни тела и всичко това в ритъма на готина музика и в съчетание със забавна хореография. Средната продължителност на тренировката е между 45-60 мин.Канго джъмпс тренировката прилича на танц, наслагват се различни движения и накрая се получава хореография. Всяка една от канго обувките тежи по 2 кг., това осигурява допълнително натоварване. Една Канго Джъмпс тренировка изгаря между 800 и 1200 калории, но това зависи от интензивността на тренировката.

Ползи : 
  • Предпазва ставите
  • Осигурява бърза загуба на мазнини
  • Укрепва гръбначния стълб
  • Повишава енергията
  • По - малко стрес
  • Положителна емоция

Инструктори

trainer_4

Маринела Златанова

По образование икономист, по професия управител, но това, което истински обича да практикува е Канго Джъмпс. Сертифициран инструктор по аеробика и канго джъмпс. За Нели кангото е не просто физическа тренировка, то е съвкупност от забавление, изтощение и зареждане на страхотни емоции и настроение.
trainer_2

Жасмина Петкова - Гранадос

Жаси е завършил юрист, който обича да поемам отговорност както в спорта, така и извън него. Лицензиран инструктор по Канго Джъмпс и Аеробика /Степ аеробика. От малка се занимава активно с най-различни видове спорт. Преди 7 години започва да се занимава и практикува Степ аеробика и Канго Джъмпс. Обучението си сполучава при един от професионалните инструктори в България - Ивелина Лукаки, благодарение на която, научава много неща за това как се съчетава музика с хореография, броене, структура на часа.