Канго джъмпс

← Назад към страницата с тренировки

Канго Джъмпс е най-добрият начин да се отървем бързо от излишните килограми, да премахнем стреса от ежедневието, да оформим стройни тела и всичко това в ритъма на готина музика и в съчетание със забавна хореография.
Средната продължителност на тренировката е между 45-60 мин.Канго джъмпс тренировката прилича на танц, наслагват се различни движения и накрая се получава хореография. Всяка една от канго обувките тежи по 2 кг., това осигурява допълнително натоварване. Една Канго Джъмпс тренировка изгаря между 800 и 1200 калории, но това зависи от интензивността на тренировката.

Ползи : 

  • Предпазва ставите
  • Осигурява бърза загуба на мазнини
  • Укрепва гръбначния стълб
  • Повишава енергията
  • По - малко стрес
  • Положителна емоция

Инструктори

trainer_4

Ани Нинова

Ани е програмист по образование и професия. Спортът е неизменна част от нейния живот. Започва с фитнес(преди повече от 10 години) и дълго време той е едно от нейните хобита.
Когато груповите занимания придобиват по-голяма популярност, опитва от всичко и това, което я грабва веднага, е Kangoo Jumps.
Ани е сертифициран инструктор по аеробика и Kangoo Jumps. На сърце са й високоинтензивните тренировки, в момента води тренировки по Kangoo Jumps и комбинация от Kangoo Jumps + Get Fit, което представлява разнообразна тренировка, включваща многоставни упражнения за цялото тяло, тип табата.

trainer_2

Жасмина Петкова - Гранадос

Жаси е завършил юрист, който обича да поемам отговорност както в спорта, така и извън него. Лицензиран инструктор по Канго Джъмпс и Аеробика /Степ аеробика. От малка се занимава активно с най-различни видове спорт. Преди 7 години започва да се занимава и практикува Степ аеробика и Канго Джъмпс.
Обучението си сполучава при един от професионалните инструктори в България - Ивелина Лукаки, благодарение на която, научава много неща за това как се съчетава музика с хореография, броене, структура на часа.

trainer_2

Мария Карагьозова

Особенo голяма страст за Мария е Kangoo Jumps тренировъчната програма, която със зареждащата и надъхваща музика, с голямата си динамичност и с високата си ефективност, много бързо се превърна от просто любителски спорт в нещо повече за нея. Сега Мария е лицензиран Kangoo Jumps инструктор и е готова да предаде цялата си емоция и страст на всеки, който пожелае да се докосне до тях. А емоцията и страстта са толкова силни, че веднъж усетили ги, ще ви карат да се връщате ден след ден в залата, защото ще ви покажат как с настроение и усмивки можете да се грижите за здравето си, да извайвате тялото си и да се освобождавате от цялото натрупано напрежение, ще ви мотивират да се раздавате все повече и да ставате все по добри, не само в спорта а във всичко, което правите.

Към лентата с инструменти