Pump Up

← Назад към страницата с тренировки

Методът "Tabata " има славата на един от най - добрите начини за бързо и ефективно сваляне на излишни килограми, натрупване на чиста мускулна маса, изграждане на релефно тяло, сила и издръжливост. В света много професионални спортисти от различни видове спорт използват тази тренировка с цел кондиционна подготовка на най - високо ниво.

PUMP UP е създадена от Мартин. Представлява високо интензивна интервална тренировка -  комбинация от Tabata и TapOut XT . В едно занимание се използват 64 разнообразни упражнения, от които над 50 са различни, с цел максимално натоварване на всяка една мускулна група от човешкото тяло. Тренировките са с различна интензивност и натоварване спрямо подготовката на спортистите. Подходяща е както за начинаещи, така и за напреднали и елитни спортисти. В една тренировка се изразходват около 700-800 калории. За още по - голямо натоварване се използват степери, гирички и ластици.
Ползи : 
  • Загуба на мазнини
  • Подпомага натрупване на мускулна маса
  • Предпазва мускулните тъкани
  • Ускорява метаболизма
  • Повишава аеробната и анаеробна издръжливост
  • Повишава тонуса

Инструктори

trainer_4

Мартин Симеонов

Мартин е студент в НСА "Васил Левски", специалност - треньор по футбол и учител по физическо възпитание. Дългогодишен професионален състезател по футбол, а към момента - треньор на деца. Сертифициран инструктор по Табата и ТапАут Екстрийм. Най - важното за него като човек, треньор и инструктор е индивидуалният подход към всеки един спортист!